Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Sci-fi a Fantasy - Suzanne Collinsová-nove,super darcek

Suzanne Collinsová-nove,super darcek

suzanne_collinsova_nove_super_darcek_k0jva.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
V texte

PREDAM KNIHY, NOVE, NECITANE, 100% STAV.MOZNY AJ OSOBNY ODBER BB,ZV,DT.
Hry o život-6€
Počet strán: 272 strán
Väzba: pevná väzba
Rozmer: 125×200 mm
Hmotnosť: 300 g
Jazyk: slovenský jazyk
Rok vydania: 2009
Sci-fi román z budúcnosti.
Raz do roka sa vybraní chlapci a dievčatá vo veku od dvanásť do osemnásť rokov musia zúčastniť na Hrách o život a pred zrakmi televíznych divákov bojovať na život a na smrť...

Skúška ohňom(Hry o život 2)-6€
Počet strán: 272 strán
Rozmer: 125×200 mm
Hmotnosť: 300 g
Jazyk: slovenský jazyk
Rok vydania: 2010
V Skúške ohňom, druhom románe trilógie, rozvíja Suzanne Collinsová príbeh Katniss Everdeenovej, kladie jej do cesty nové, nebezpečnejšie prekážky... a prekvapuje čitateľov na každom kroku.
Katniss a jej priateľ z Dvanásteho obvodu Peeta Mellark napriek nepriazni osudu prežili Hry o život a zvíťazili. Katniss sa vracia k rodine a k svojmu dávnemu priateľovi Galovi, doma však nič nie je také, ako si predstavovala. Gale si udržuje chladný odstup a Peeta sa k nej obrátil chrbtom. Medzi ľuďmi sa navyše šepká o vzbure proti Sídlu, ktorú mohli podnietiť práve oni dvaja s Peetom. Katniss na svoje zdesenie zisťuje, že nevedomky priliala olej do ohňa nespokojnosti, a teraz má strach, že ju nedokáže potlačiť. Najväčšmi ju trápi, že vôbec nemá istotu, či by to mala urobiť. Čím bližšie je Katnissina a Peetova návšteva obvodov, ktorú majú absolvovať v rámci turné víťazov, tým viac je v stávke. Ak sa im nepodarí presvedčiť obyvateľov Panemu, že sú do seba bláznivo zamilovaní, následky budú hrozivé."

Vlastnosti
Lokalita: Banskobystrický kraj
Kontaktná osoba: L.K
Tel/Mobil: 0911203234

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.